måndag 21 november 2011

Kvalitetsmässan 2011


Kvalitetsmässan är Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling med 200 utställare och över 10 000 besökare. Den återkommer sedan 1989 i Göteborg vartannat år och på den denna mässa delas det varje gång ut fem utmärkelser bl.a Årets IT-kommun. 
2009 utsågs Falkenberg till Årets IT-kommun och i år blev det  till Upplands Väsby som vann denna utmärkelse.
GötaPriset är en annan utmärkelse som Falkenberg i år nominerades till, men det blev IDA-projektet från Västerås som vann denna utmärkelse.
På årets Kvalitetsmässa var Falkenbergs kommun representerade som utställare. I montern var elever och pedagoger från Tullbroskolan, Tångaskolan och Söderskolan, samt Falkenbergs gymnasieskola var på plats. Läs mer på bloggen, http://1-1falkenberg.blogspot.com/ där eleverna har dokumenterat alla dagarna med både bilder och intervjuer. Eleverna gjorde ett fantastiskt arbete med stort engagemang.


Det var många besökare i vår montern och flera kom för att få en SIA-båtglass gratis, mot en kupong utdelad av eleverna. Det var ett framgångsrikt koncept för att få besökare till montern.


Mässan innehöll många intressanta seminarium och flera politiker var representerade. Läs mer på Kvalitetsmässans hemsida, http://www.kvalitetsmassan.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar